buang toksin cepat kurus

6 Sebab Kenapa Semua Orang WAJIB Detoks Seluruh Badan

Buang toksin cepat kurus

Detoks sangat penting untuk :-

1. Menyingkirkan segala racun dari dalam tubuh.

Buang toksin cepat kurus
2. Menyingkirkan logam berat terutamanya plumbum dan merkuri dari badan.

Sila klik link –> Singkirkan Logam Dari Tubuh

3. Menyucikan organ dalaman dari bahan toksin terutamanya hati, ginjal dan otak.

buang toksin untuk cepat kurus

4. Memperkuatkan bakteria baik di dalam usus.

5. Recaj sistem imun.

6. Buang parasit dari tubuh badan.

Sila klik link –> Singkirkan Parasit Dari Tubuh

7. Memudahkan proses penurunan berat badan dan proses mencantikkan kulit.

buang toksin cepat kurus

Dalam proses menurunkan berat badan, sebaik-baiknya kita buang toksin dahulu supaya berat badan yang kita dah turunkan tu akan terus maintain dan tidak akan cepat naik semula.

Ini adalah kerana dengan melakukan proses detoks, nutrien akan dibekalkan dengan cukup sepanjang proses penurunan berat badan. Lemak hilang dan disingkirkan bersama-sama toksin. Selepas toksin disingkirkan, tahap kesihatan menjadi lebih baik dan penurunan berat badan yang telah kita capai itu akan maintain.

Sebaliknya, jika kita menurunkan berat badan TANPA DETOKS, nutrien tidak mencukup disebabkan diet yang kita amalkan. Lemak akan hilang tetapi toksin masih ada dalam kepekatan yang tinggi. Badan akan bertindakbalas terhadap toksin yang tinggi dan lemak akan disimpan semula. Kenapa lemak ini disimpan semula? Kerana lemak berfungsi untuk melindungi badan dari ancaman toksin/racun yang jahat. Akhirnya kita kembali gemuk dan berat badan meningkat semula (yo-yo). 🙁

Sedihkan?? 🙁

Pasti kita nak maintain je kan berat badan selepas berhempas pulas menurunkannya kan?

Jadi, mahu atau tidak, kita kenalah buat detoks dahulu. 🙂

Saya sendiri melalui proses detoks parasit dan detoks seluruh badan sepanjang menurunkan berat badan. Alhamdulillah, walaupun ada juga hari-hari yang teringin nak makan ‘lebih’ sikit dan kurang CLEAN, berat tetap maintain dan tidak cepat naik.

laila kurus cepat dengan detoks

Shaklee ada menawarkan Set Detoks seluruh badan yang sangat berkesan menyingkirkan toksin dan dalam masa yang sama dapat menurunkan berat badan dengan begitu efektif.

Detoks buang toksin

Anda layak untuk mendapat keistimewaan berikut dengan pembelian Set Detoks seluruh badan ni.

-KEAHLIAN PERCUMA!

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

–Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

–Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Sila whatsapp NAK DETOKS ke 019-722 8520 untuk pesanan dan pertanyaan ya. Saya akan bimbing anda detoks dan turunkan berat badan sehingga berjaya. InshaAllah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge