Jadi ahli shaklee murah

5 Sebab Kenapa Perlu Daftar Ahli Shaklee Walaupun Untuk Makan Sendiri

Ada orang dah lama makan suplemen Shaklee tapi tak pernah tahu pun yang Shaklee ni kalau jadi ahli lebih untung. Banyak kelebihan jadi ahli Shaklee ni walaupun hanya nak makan sendiri je. Kalau nak bisnes tu lain ceritanya pula.

Jadi ahli shaklee murah

Konsep keahliannya sama jugalah kita jadi ahli Aeon ke, Tesco ke, cuma Shaklee ni yang lebih istimewa dapat diskaun terus. Tak perlu tunggu kumpul point dulu baru dapat diskaun tau.

Dah boleh dapat diskaun di hari pertama jadi ahli, kenapa memilih untuk bayar lebih kan?

5 Sebab Kenapa Perlu Daftar Ahli Shaklee Walaupun Untuk Kegunaan Sendiri

1. Diskaun Sehingga 20%

Anda boleh dapat diskaun sehingga 20% tau. Dapat buat pembelian dengan harga ahli sejurus selepas daftar sebagai ahli Shaklee.

Untuk pengetahuan anda, harga ahli Shaklee ni memang harga standard untuk semua ahli Shaklee sama  ada anda makan sendiri atau pun bisnes. Tiada harga yang berlainan antara ahli makan sendiri atau ahli yang berbisnes.

Dalam bisnes Shaklee sendiri pun, tiada harga lain selain dari harga ahli walaupun anda telah dapat pendapatan sehingga puluhan ribu ringgit. Adil dan saksama kan? Ahli yang baru nak bisnes pun takkan rasa tertindas dengan harga ni. Semua pun harga sama rata. Itu untuk yang bisneslah.

2. Cash Back/Komisyen/Bonus

Anda layak mendapat cash back hanya dengan membuat pembelian 150 UV di dalam bulan yang sama.

Jana pendapatan 4 angka dari rumah

Sebelum saya mula buat bisnes dulu, saya juga hanyalah pengguna Shaklee sahaja tapi berjaya juga dapat cash back dalam RM200 macam tu. Sebab saya kongsi-kongsi order dengan kawan-kawan di pejabat. Masa tu saya berada di kalangan ibu menyusu, yang ramainya memang order Set Menyusulah.

Guna sendiri dan dapat cash back, seronok kan? Siapa nak bagi duit kat kita secara tiba-tiba kan?

3. Belian Secara Online

Shaklee menyediakan sistem online yang mudah untuk setiap ahlinya membuat pembelian. Jadi tiada masalah untuk anda yang tiada kenderaan atau tiada masa untuk pergi ke cawangan Shaklee.

Jika anda tak suka nak buat pembelian secara online, anda boleh sahaja menelefon ke ibu pejabat Shaklee atau ke mana-mana cawangan Shaklee untuk membuat pembelian.

Ibu Pejabat dan Cawangan-cawangan Shaklee

4. Penghantaran Diuruskan Oleh Shaklee 100%

Setelah anda membuat order di dalam Sistem Online Shaklee, pihak Shaklee akan menguruskan penghantaran ke pintu rumah atau ke pejabat anda. Anda tidak perlu risau langsung terpaksa ambil cuti untuk buat pembelian Shaklee. 100% diuruskan oleh Shaklee, yang penting anda hanya masukkan order di dalam Sistem Online Shaklee.

5. Anda Boleh Terus Mula Berniaga

Ini namanya bisnes tanpa modal. Sebab hanya dengan jadi ahli je dah boleh buat bisnes kan? Sistem Shaklee ni macam bisnes dropship. Jika ada order, anda hanya perlu masukkan order di dalam Sistem Order Shaklee dan hantar kepada pelanggan. Mudah kan?

Ni kalau nak bisneslah. InshaAllah saya akan bimbing satu persatu untuk jana pendapatan secara online. Anda boleh dapatkan info di sini.

Bisnes Shaklee 4 Angka Di Hujung Jari

Yuran keahlian Shaklee ni murah je. RM68.90 untuk pembelian member kit dan anda terus layak dapat kelebihan-kelebihan yang saya sebutkan di atas.

Nak daftar ahli? Caranya mudah sahaja.

Cara Daftar Ahli Shaklee

Dan seterusnya isi borang keahlian di bawah.

Borang Daftar Ahli Shaklee

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp saya ya.

Daftar ahli Shaklee

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Laila Ismail

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge