Kurus cepat

4 Sebab Kenapa Anda Patut Join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS)

Gemuk! Obesiti! Lebih Berat Badan!!

Turunkan berat badan dengan cara sihat.
Turunkan berat badan dengan cara sihat.

Memang sangat tak best dan sengsara! Ini adalah pengalaman AkakSelim sendiri. Sengsara sebab sentiasa ada masalah sendi-sendi lutut. Berat badan tak sesuai dengan size lutut dan kaki. Memang teruk jadinya. πŸ™

Solat pun terpaksa solat duduk tau. πŸ™

Sedih!! Umur belum 40 tapi dah terpaksa solat duduk. Sebabnya sakit lutut. Sebab apa sakit lutut? Sebab badan berat sangat. Lutut terseksa nak menampung berat badan. πŸ™

Tak best!! Sebab semua baju dah tak boleh pakai. Takkan nak beli baru lagi kan? Membazir dah satu hal. Satu lagi, makin membesar ler badan kalau asyik beli baju baru dengan size BARU sokmo.. Bahaya tu.. πŸ˜›

Ni AkakSelim nak ajak adik-adik dan kakak-kakak yang cantik untuk sama-sama turunkan berat badan. Tak perlu nak diet ekstrim, tapi AkakSelim ajar cara diet sihat. Diet yang memang terbukti berkesan, selamat tanpa ubat kurus dan maintain berat badan.

4 Sebab Kenapa Anda Wajib Join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS)

1. Berdasarkan Pengalaman AkakSelim Sendiri

AkakSelim turun 5.4 kg dalam Cabaran Makan Sihat selama 21 hari.

Turun berat dengan cepat
Turun 5.4 kg dalam masa 3 minggu.

AkakSelim sendiri adalah testimoni kepada program ini. Jadi AkakSelim ada pengalaman menurunkan berat badan dan tahu bagaimana proses penurunan berat badan ini berlaku. Jika ikut segala peraturan yang diberikan, pasti berat boleh turun sekurang-kurangnya 3 kg selama 21 hari.

Selain dari pengalaman sendiri, AkakSelim juga ada beberapa group coaching yang sudah terbukti berjaya mengurangkan berat badan dalam masa yang singkat secara sihat.

AkakSelim percaya boleh membantu kalian yang obesiti/terlebih berat badan untuk dapatkan berat ideal tanpa perlu berlapar dengan cara yang betul.

2. Menu Disediakan

Eat clean
Salah satu contoh menu semasa Clean Eating Challenge. Sedap!!!!

 

Menu sihat akan disediakan selama 21 hari. Anda tak perlu pening kepala untuk cari idea nak makan apa, nak masak apa kerana semua itu akan disediakan oleh AkakSelim. Untuk menu-menu yang kurang familiar, resepi jugak akan disediakan.

W2D10

Hampir 100 menu akan diberikan sepanjang program JKBAS dan MENU SIHAT ini adalah khas untuk mereka yang join JKBAS sahaja ya.

Tunggu!!

3. Panduan Detoks

Detox cepat kurus

Badan kita ni memang boleh detoks sendiri. Allah dah buat cantik dah. Semua sempurna. Tapi sebab kita dah makan macam-macam tanpa had, jadi organ-organ badan yang sepatutnya boleh detoks sendiri terpaksa bekerja lebih keras kerana bebanan yang banyak dan lama.

Jadi, untuk mendapatkan kesan optimum dalam penurunan berat badan, panduan detoks akan disediakan. Begitu juga dengan cara pemakanan, tips detoks, resepi dan pelbagai info tentang detoks akan disediakan secara PERCUMA.

4. Support Group Melalui Whatsap

cara turunkan berat badan

Support group ini akan berterusan selama 21 hari. Sepanjang program, semua peserta akan dipantau dengan lebih dengan menggunakan whatsapp group.

AkakSelim sendiri memang suka kalau dapat join jom kurus beramai-ramai. Terasa ada kekuatan gitu tau. Kalau sorang-sorang kan kadang-kadang tersasar dari target kan? Mudah je nak patah semangat. Tapi kalau berkumpulan ni, InshaAllah kita akan saling menyokong di antara satu sama lain.

Sama-sama kita kurus!

Sama-sama kita comel!

Sama-sama kita sihat! Itu paling utama, kesihatan yang baik adalah nikmat yang tidak ternailai harganya. Ingat tu tau.

Cara Nak Join JKBAS

Whatsapp “JKBAS” ke 019-722 8520. Saya akan reply secepat mungkin dengan penerangan ringkas tentang JKBAS.

Kurus cepat

Jumpa dalam group yaaa… πŸ™‚

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge