4 Sebab Kenapa Anda Mesti Pilih Shaklee Sebagai Makanan Tambahan

Kenapa Akak Selim syorkan anda semua memilih Shaklee sebagai makanan tambahan harian? Sebab Shaklee ada LANDMARK STUDY tentang pengguna Shaklee tegar, pengguna yang telah menggunakan Shaklee lebih 10-20 tahun ke atas. Bukan mudah kita nak cari orang yang setia dengan satu brand suplemen je sepanjang hidupnya kan. Jadi, Landmark Study ni memang membuktikan keputusan yang sangat boleh dipercayai.

LANDMARK STUDY ni apa?
Landmark Study ni ialah perbandingan mereka yang ambil Shaklee, yang tak ambil apa-apa vitamin dan mereka yang ambil vitamin jenama lain.

Hasilnya adalah kesihatan pengguna vitamin Shaklee jauh lebih baik daripada 2 golongan lagi tu.

1. Keputusan daripada landmark study membuktikan yang tahap pengguna Shaklee jauh lebih baik daripada mereka yang mengamalkan suplemen brand lain dan yang langsung tidak mengambil suplemen.


Sebagai contoh :-
PARAS GULA DALAM DARAH (boleh tengok gambar yaa)

Elak kencing manis dengan shaklee

Hasil kajian LANDMARK STUDY ni membuktikan pengguna vitamin Shaklee 4x LEBIH RENDAH risiko diserang kencing manis.

Perbezaan yang sangat ketara kan??

2. LANDMARK STUDY ni tak wajib dibuat untuk syarikat yang jual vitamin. Tapi untuk membuktikan yang Shaklee adalah benar2 selamat dan berkesan, Shaklee satu-satunya yang berani buat landmark study ni.
Dan keputusannya akan dipublish walaupun tidak menyebelahi Shaklee. Tapi ternyata, semua keputusan kajian menunjukkan tahap kesihatan pengguna Shaklee adalah yang terbaik.

3. Landmark study ni diketuai oleh Dr Gladys Block, iaitu TOP EPIDEMIOLOGIST di USA.

14046160_10210120905082525_6627377421267622451_n

Jika ada rasa musykil atau inginkan jawapan dari doktor ni, boleh terus email kepada beliau. Ini emailnya Dr Gladys.

gblock@berkeley.edu

4. Landmark study ini disahkan oleh oleh saintis luar. Bukanlah Shaklee buat dan Shaklee syok sendiri je. 

Jadi, akak selim memang konfiden dengan pilihan vitamin Shaklee adalah terbaik untuk akak selim sekeluarga. Dan pasti ia juga adalah yang terbaik untuk anda semua.

Buat pilihan yang bijak untuk kita dan keluarga kita di masa hadapan. InshaAllah.

Boleh hubungi saya untuk dapatkan makanan tambahan terbaik anda dan keluarga. SMS/Whatsapp ke 019-722 8520

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail

 

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge