Cara Turunkan Berat 20 Kg Dengan Cepat Tanpa Perlu Berlapar

Cara Turunkan Berat 20 Kg Dengan Cepat Tanpa Perlu Berlapar

Dah lama nak cuba kuruskan badan? Tapi asyik gagal je? Biasanya nak start hari Isnin kan? Selalu dengar tak? Tapi selalu juga berakhir dengan Isnin minggu depan dan minggu depan dan minggu depan. Akhirnya terbengkalai begitu sahaja. Tengok-tengok berat dah naik sehingga 80-90 kg. Sayalah tu! Ini berat saya selepas bersalin anak ke 3. Memang SANGAT BERAT. Saya faham sangat bab

Share Button
Continue reading »
Cara hilangkan parut chicken pox dengan cepat

Cara Hilangkan Parut Jerawat Hitam Dengan Berkesan

Kulit berjerawat yang teruk memang sangat merimaskan! Sakit pun ye jugak kan? Segan pun ye jugak. 🙁 Lama juga beliau mengalami masalah ni. Alhamdulillah akhirnya bertemu dengan solusinya untuk merawat parut jerawat hitam di muka beliau. Apa yang menyebabkan muka beliau jadi begini pada tahun 2012? Kita ikuti kisahnya. “Gambar sebelum 2012 tu, mimpi ngeri bagi saya. Muka jadi camni

Share Button
Continue reading »
rawat chicken pox dengan cepat

Hilangkan Parut Chicken Pox Dalam Masa 2 Minggu

Parut chicken pox atau parut jerawat ni memang susah nak hilangkan? Lebih-lebih lagi kalau kulit sensitif. Memang susah nak hilangkannya. Dah tengok cerita tentang seorang suami yang kena chicken pox yang teruk dalam post saya yang lepas? Kalau belum, boleh tengok di sini ya. Klik link di bawah. Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan Cepat Dan ini ialah video tentang

Share Button
Continue reading »

Tips Bisnes Online Dari Rumah Tanpa Mengabaikan Anak-Anak

2 Januari 2017 tahun depan, genaplah saya menjalankan bisnes Shaklee secara online dari rumah sepenuh masa. Alhamdulillah. Rezeki yang Allah berikan ini sangat saya hargai. Alhamdulillah. Biarpun hanya hampir 2 tahun, saya ingin kongsikan beberapa tips untuk bisnes secara onlien dari rumah tanpa mengabaikan keperluan anak-anak. Dan semestinya KPI bisnes kita tercapai. Tips Bisnes Online Dari Rumah Sambil Jaga Anak-anak

Share Button
Continue reading »

4 Sebab Kenapa Anda Mesti Pilih Shaklee Sebagai Makanan Tambahan

Kenapa Akak Selim syorkan anda semua memilih Shaklee sebagai makanan tambahan harian? Sebab Shaklee ada LANDMARK STUDY tentang pengguna Shaklee tegar, pengguna yang telah menggunakan Shaklee lebih 10-20 tahun ke atas. Bukan mudah kita nak cari orang yang setia dengan satu brand suplemen je sepanjang hidupnya kan. Jadi, Landmark Study ni memang membuktikan keputusan yang sangat boleh dipercayai. LANDMARK STUDY ni

Share Button
Continue reading »

Minuman Elak Mengantuk Semasa Memandu

Masih berada di kampung ke? Atau dalam perjalanan pulang ke rumah masing-masing dah? Minggu ni kan cuti berganda. Cuti raya haji, cuti sekolah di tambah lagi cuti Hari Malaysia. Pasti ibu ayah ambil peluang bawa anak-anak balik kampung atau bercuti panjang kan? Apa-apa pun, hati-hati di jalan raya ya… Kalau mengantuk tu, berhenti dahulu di mana-mana yang selamat untuk berehat

Share Button
Continue reading »

Apa Bezanya Soya Shaklee Dengan Soya Di Pasaran?

Protein Shaklee ni memang dah macam jadi fenomena di Malaysia ni. Sebab apa? Ramai yang nak cantik, ibu hamil, ibu menyusu yang sangat sukakan protein soya ni. Kenapa? Apa bezanya dengan produk soya yang terdapat di pasaran? Apa Bezanya Soya Shaklee Dengan Soya Di Pasaran? 1. Soya NON GMO Apa benda Non GMO ni? Soya ni tidak diubah secara genetiknya. Penanaman

Share Button
Continue reading »

Mentor Bisnes Shaklee Akak Selim

Memperkenalkan…. Mentor shaklee akak selim dari dulu, kini dan selamanya InshaAllah. Daripada beliaulah Akak Selim mula kenal Shaklee, berkenalan dan bermesra hanya di alam maya. 🙂 Alhamdulillah, walaupun hanya berlangsung di alam maya tapi aura positif mereka berdua ni memang hebat. Mentor Akak Selim  ni bukan calang2 orangnya. Dari ilmu marketing tahap tinggi, ilmu agama, ilmu bisnes, ilmu shaklee dan bermacam-macam

Share Button
Continue reading »

Tips Anak-Anak Kembali Ke Sekolah Dengan Sihat Dan Ceria

Sekarang kan musim cuti sekolah ni kan? Pasti ada yang balik kampung atau travel ke mana-mana sepanjang cuti sekolah ni. Ni saya nak share apa yang saya lakukan untuk anak-anak semasa kami balik kampung Hari Raya Aidilfitri yang lepas. Kami dari Johor ke Kelantan, ke Perak, Kuala Lumpur dan kembali ke Johor semula. Memang perjalanan agak memenatkan sebab di mana-mana

Share Button
Continue reading »
Cara hilangkan parut chicken pox dengan cepat

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Dewasa Dengan Cepat

Dah pernah kena Chicken Pox? Kalau pernah kena tu, InshaAllah tak berulang lagi. Tapi kalau belum pernah kena dan dewasa ni baru kena, agak teruk jugalah penangannya. Kebanyakan yang saya jumpa memang sangat teruk serangannya. Ada yang penuh keseluruhan muka dan badan. Kesian kan? Hari ni saya nak kongsikan pengalaman 2 orang dewasa yang diserang Chicken Pox ni. Apa yang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »