Rugi Sangat Jika Lepaskan Peluang Bulan Terakhir Ni Tau!

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki Vivix dengan harga penjimatan sehingga RM241 ni. Bulan ni adalah bulan terakhir untuk buat pembelian dengan harga diskaun 5% untuk 2 botol. Biasanya harga sebotol Vivix adalah RM503.50. Memang sangat berbeza tau. Sebab Apa Rugi Kalau Tak Beli Bulan Ni? Sebab bulan ni adalah bulan terakhir dah tau promosi ni. Jom kita tengok apa yang

Share Button
Continue reading »
buang toksin cepat kurus

6 Sebab Kenapa Semua Orang WAJIB Detoks Seluruh Badan

Detoks sangat penting untuk :- 1. Menyingkirkan segala racun dari dalam tubuh. 2. Menyingkirkan logam berat terutamanya plumbum dan merkuri dari badan. Sila klik link –> Singkirkan Logam Dari Tubuh 3. Menyucikan organ dalaman dari bahan toksin terutamanya hati, ginjal dan otak. 4. Memperkuatkan bakteria baik di dalam usus. 5. Recaj sistem imun. 6. Buang parasit dari tubuh badan. Sila klik

Share Button
Continue reading »
Cara cepat kurus

Cara Kurus Cepat Dan Mudah Dengan Vivix

Bagi orang yang suka makan tapi nak kurus, dinasihatkan TAK BOLEH makan tu memang DILEMA BESAR kan? AkakSelim juga tak suka berlapar! Sengsara gitu. Berlapar sepanjang hari atau makan epal sebiji je sehari, memanglah lapar kan? 🙁 AkakSelim tak sanggup macam tu! Memang nak kurus sangat tapi rasanya cara tu tak betul tu. Sebab badan kita ni memerlukan tenaga untuk

Share Button
Continue reading »
Kurus cepat

4 Sebab Kenapa Anda Patut Join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS)

Gemuk! Obesiti! Lebih Berat Badan!! Memang sangat tak best dan sengsara! Ini adalah pengalaman AkakSelim sendiri. Sengsara sebab sentiasa ada masalah sendi-sendi lutut. Berat badan tak sesuai dengan size lutut dan kaki. Memang teruk jadinya. 🙁 Solat pun terpaksa solat duduk tau. 🙁 Sedih!! Umur belum 40 tapi dah terpaksa solat duduk. Sebabnya sakit lutut. Sebab apa sakit lutut? Sebab

Share Button
Continue reading »

Kekalkan Berat Badan Atau Kurangkan Berat Badan, Yang Mana Lebih Mencabar?

Ini adalah perkongsian dari Dietitian Mohd Khairul Azuan yang saya petik dari FB beliau. Sejak saya mulakan Eat Clean, saya memang follow update dari beliau kerana dengan kepakaran beliau sebagai Dietitian, pasti beliau arif tentang pemakanan yang perlu diambil dan ditinggalkan sepanjang menurunkan berat badan. Beliau adalah Dietitian dan terlibat dalam JomKurus1Malaysia bersama Kevin Zahri. Weightloss Coach & Fitness. Ini

Share Button
Continue reading »

7 Cara Mudah Hilangkan Stres Supaya Umur Lebih Panjang

Hidup ini memang memberi tekanan, stres! Tetapi tidak semua stres itu adalah memberi kesan negatif. Ada stres yang memberikan kesan positif kepada kita seperti menyiapkan kerja yang sudah hampir ‘deadlines’, mendidik anak dengan baik dan sebagainya. Dengan stres ini, kita akan berusaha dengan lebih gigih untuk menyiapkan kerja dan lakukan yang terbaik. Berlainan pula dengan kesan negatif dari stres. Ia

Share Button
Continue reading »

Tips Kuruskan Badan Dalam Masa Seminggu Tanpa Ubat

Dah dekat nak raya ni. Lagi sebulan lebih je. Pasti ramai tercari-cari untuk kuruskan badan dengan cepat kan? Kalau boleh nak cara paling efektif yang boleh turunkan berat badan dalam masa seminggu. Janga risau tau. Memang ada caranya. Mereka ni telah kongsikan pengalaman mereka menurunkan berat badan dengan cepat. Bagaimana caranya? Mereka berdetoks beramai-ramai. Hasilnya memang amat memuaskan! Paling sikit

Share Button
Continue reading »

Ubat Cepat Kurus Tanpa Dadah

Kalau nak ambil ubat kurus ni, tak perlu risau sebab memang tiada dadah dan tiada bahan kimia berbahaya. Jangan ambil pil sembarangan kerana ia boleh meragut nyawa. Mungkin kesannya kurus cepat tapi bahayanya sehingga nyawa melayang. Ambillah produk yang diiktiraf selamat dan berkesan. Antara pesanan Jurulatih Kecergasan Kevin Zahri, ambillah produk yang sudah dikenali ramai dan mempunya track record positif.

Share Button
Continue reading »
Detoks turunkan berat badan

Set Detoks Yang Berkesan Untuk Buang Toksin Dalam Badan

Detoks ni ada bermacam-macam cara dan bermacam-macam jenis. Salah satunya adalah detoks seluruh badan. Antara faedahnya ialah :- Macam saya, saya detoks untuk turunkan berat badan yang naik melambung selepas bersalin 3 orang anak. Memang tiada satu pun yang saya bersalin berat tak naik. 🙁 Sadis kan? Tapi, itulah hakikat. Masa mengandung memang naik berkilo-kilo banyaknya. Jadi sekarang ni dalam

Share Button
Continue reading »

Produk Turunkan Berat Badan Dengan Cepat

Anda boleh turun berat 5 kg dalam masa 3 minggu dengan produk ni. Saya yakin anda boleh lakukannya sebab saya juga telah bereksperimen sendiri dengan menggunakan produk ni untuk turunkan berat badan. Saya berjata turunkan 5 kg dalam masa 3 minggu. 🙂 Vivix Meningkatkan kadar metabolisme badan sekaligus boleh membantu menurunkan berat badan dengan cepat. Herb-Lax Mengandungi  daun Senna yang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »