Rugi Sangat Jika Lepaskan Peluang Bulan Terakhir Ni Tau!

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki Vivix dengan harga penjimatan sehingga RM241 ni. Bulan ni adalah bulan terakhir untuk buat pembelian dengan harga diskaun 5% untuk 2 botol. Biasanya harga sebotol Vivix adalah RM503.50. Memang sangat berbeza tau.

Kurus cepat dengan vivix

Kurus cepat dengan vivix

Sebab Apa Rugi Kalau Tak Beli Bulan Ni?

Sebab bulan ni adalah bulan terakhir dah tau promosi ni.

Jom kita tengok apa yang anda boleh dapat dengan pembelian 2 botol Vivix bulan ni.

1. Diskaun 5%.

2. FREE membership yang bernilai RM75.90

3. FREE delivery yang bernilai RM10.60

4. Cash back sebanyak RM36 (jika dikira anda sebenarnya dapat diskaun lagi RM36 tu)

Kan berbaloi-baloi tu penjimatannya. Memang rugi jika dilepaskan peluang berjimat bulan ni. Bulan depan harga Vivix ni dah kembali ke harga sebelum ni dah. Jangan menyesal tau.

Nak tahu manfaat Vivix? Boleh klik link di bawah ni ya.

Kelebihan Vivix Yang Anda Perlu Tahu

Promosi Twin Pack ni hanya tinggal 3 hari je lagi. Whatsapp AkakSelim hari ni ya. Jangan tunggu lama-lama tau.

Laila 019-722 8520

ID 854299

Jika anda ingin gunakan kad debit atau kad kredit anda, boleh membeli melalui link di bawah. Sila klik gambar. Hubungi saya untuk proses pendaftaran keahlian sebelum membuat pembelian yaa, kerana anda layak mendapat keahlian secara percuma dengan Twin Pack Vivix ni. 😀

Kurus cepat dengan vivix

Jika ada sebarang persoalan, boleh hubungi AkakSelim seperti di bawah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

6 Sebab Kenapa Semua Orang WAJIB Detoks Seluruh Badan

Buang toksin cepat kurus

Detoks sangat penting untuk :-

1. Menyingkirkan segala racun dari dalam tubuh.

Buang toksin cepat kurus
2. Menyingkirkan logam berat terutamanya plumbum dan merkuri dari badan.

Sila klik link –> Singkirkan Logam Dari Tubuh

3. Menyucikan organ dalaman dari bahan toksin terutamanya hati, ginjal dan otak.

buang toksin untuk cepat kurus

4. Memperkuatkan bakteria baik di dalam usus.

5. Recaj sistem imun.

6. Buang parasit dari tubuh badan.

Sila klik link –> Singkirkan Parasit Dari Tubuh

7. Memudahkan proses penurunan berat badan dan proses mencantikkan kulit.

buang toksin cepat kurus

Dalam proses menurunkan berat badan, sebaik-baiknya kita buang toksin dahulu supaya berat badan yang kita dah turunkan tu akan terus maintain dan tidak akan cepat naik semula.

Ini adalah kerana dengan melakukan proses detoks, nutrien akan dibekalkan dengan cukup sepanjang proses penurunan berat badan. Lemak hilang dan disingkirkan bersama-sama toksin. Selepas toksin disingkirkan, tahap kesihatan menjadi lebih baik dan penurunan berat badan yang telah kita capai itu akan maintain.

Sebaliknya, jika kita menurunkan berat badan TANPA DETOKS, nutrien tidak mencukup disebabkan diet yang kita amalkan. Lemak akan hilang tetapi toksin masih ada dalam kepekatan yang tinggi. Badan akan bertindakbalas terhadap toksin yang tinggi dan lemak akan disimpan semula. Kenapa lemak ini disimpan semula? Kerana lemak berfungsi untuk melindungi badan dari ancaman toksin/racun yang jahat. Akhirnya kita kembali gemuk dan berat badan meningkat semula (yo-yo). 🙁

Sedihkan?? 🙁

Pasti kita nak maintain je kan berat badan selepas berhempas pulas menurunkannya kan?

Jadi, mahu atau tidak, kita kenalah buat detoks dahulu. 🙂

Saya sendiri melalui proses detoks parasit dan detoks seluruh badan sepanjang menurunkan berat badan. Alhamdulillah, walaupun ada juga hari-hari yang teringin nak makan ‘lebih’ sikit dan kurang CLEAN, berat tetap maintain dan tidak cepat naik.

laila kurus cepat dengan detoks

Shaklee ada menawarkan Set Detoks seluruh badan yang sangat berkesan menyingkirkan toksin dan dalam masa yang sama dapat menurunkan berat badan dengan begitu efektif.

Detoks buang toksin

Anda layak untuk mendapat keistimewaan berikut dengan pembelian Set Detoks seluruh badan ni.

-KEAHLIAN PERCUMA!

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

–Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

–Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Sila whatsapp NAK DETOKS ke 019-722 8520 untuk pesanan dan pertanyaan ya. Saya akan bimbing anda detoks dan turunkan berat badan sehingga berjaya. InshaAllah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Cara Kurus Cepat Dan Mudah Dengan Vivix

Bagi orang yang suka makan tapi nak kurus, dinasihatkan TAK BOLEH makan tu memang DILEMA BESAR kan? AkakSelim juga tak suka berlapar! Sengsara gitu.

Berlapar sepanjang hari atau makan epal sebiji je sehari, memanglah lapar kan? 🙁

AkakSelim tak sanggup macam tu! Memang nak kurus sangat tapi rasanya cara tu tak betul tu. Sebab badan kita ni memerlukan tenaga untuk hidup, untuk beribadat, untuk buat macam-macam kerja. Tambah2 pulak macam akakSelim ni masih lagi menyusukan anak kecil.

Ini pengalaman akakSelim sendiri. Berjaya turunkan berat 11.3 kg dalam masa 2 bulan 10 hari.

Pengalaman Kurus Dengan Vivix AkakSelim :

Ini memang pengalaman akakSelim sendiri. Alhamdulillah, dapat turunkan berat 11.3 kg dalam masa 2 bulan je. Memang rasa tak sangka jugak. Sebab target masa buat azam tahun baru tu nak turunkan 1kg 1 bulan je… hihihi…

Alhamdulillah. Dengan izinNya jua. 🙂

kurus cepat dan mudah ibu menyusu

Pengalaman Kurus Dengan Vivix 2 :

Cara kurus dengan cepat dan mudah Cara kurus dengan cepat dan mudah

Pengalaman Kurus Dengan Vivix 3 :

Cara kurus dengan cepat dan mudah

Pengalaman Kurus Dengan Vivix 4 :

Cara kurus dengan cepat dan mudah

Terbukti Vivix mampu membantu turunkan berat dengan cepat tetapi dengan cara selamat. Boleh klik link di bawah ni bagaimana Vivix boleh membantu kurus dengan cepat.

Kurus Cepat Dengan Vivix

Jom join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS) hari ini. InshaAllah memang boleh kurus dengan jayanya. Bertambah cantik molek di pagi raya nanti. InshaAllah.

Whatsapp [JKBAS] ke 019-722 8520. AkakSelim akan terangkan detail tentang program ni ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

4 Sebab Kenapa Anda Patut Join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS)

Gemuk! Obesiti! Lebih Berat Badan!!

Turunkan berat badan dengan cara sihat.
Turunkan berat badan dengan cara sihat.

Memang sangat tak best dan sengsara! Ini adalah pengalaman AkakSelim sendiri. Sengsara sebab sentiasa ada masalah sendi-sendi lutut. Berat badan tak sesuai dengan size lutut dan kaki. Memang teruk jadinya. 🙁

Solat pun terpaksa solat duduk tau. 🙁

Sedih!! Umur belum 40 tapi dah terpaksa solat duduk. Sebabnya sakit lutut. Sebab apa sakit lutut? Sebab badan berat sangat. Lutut terseksa nak menampung berat badan. 🙁

Tak best!! Sebab semua baju dah tak boleh pakai. Takkan nak beli baru lagi kan? Membazir dah satu hal. Satu lagi, makin membesar ler badan kalau asyik beli baju baru dengan size BARU sokmo.. Bahaya tu.. 😛

Ni AkakSelim nak ajak adik-adik dan kakak-kakak yang cantik untuk sama-sama turunkan berat badan. Tak perlu nak diet ekstrim, tapi AkakSelim ajar cara diet sihat. Diet yang memang terbukti berkesan, selamat tanpa ubat kurus dan maintain berat badan.

4 Sebab Kenapa Anda Wajib Join Jom Kurus Bersama AkakSelim (JKBAS)

1. Berdasarkan Pengalaman AkakSelim Sendiri

AkakSelim turun 5.4 kg dalam Cabaran Makan Sihat selama 21 hari.

Turun berat dengan cepat
Turun 5.4 kg dalam masa 3 minggu.

AkakSelim sendiri adalah testimoni kepada program ini. Jadi AkakSelim ada pengalaman menurunkan berat badan dan tahu bagaimana proses penurunan berat badan ini berlaku. Jika ikut segala peraturan yang diberikan, pasti berat boleh turun sekurang-kurangnya 3 kg selama 21 hari.

Selain dari pengalaman sendiri, AkakSelim juga ada beberapa group coaching yang sudah terbukti berjaya mengurangkan berat badan dalam masa yang singkat secara sihat.

AkakSelim percaya boleh membantu kalian yang obesiti/terlebih berat badan untuk dapatkan berat ideal tanpa perlu berlapar dengan cara yang betul.

2. Menu Disediakan

Eat clean
Salah satu contoh menu semasa Clean Eating Challenge. Sedap!!!!

 

Menu sihat akan disediakan selama 21 hari. Anda tak perlu pening kepala untuk cari idea nak makan apa, nak masak apa kerana semua itu akan disediakan oleh AkakSelim. Untuk menu-menu yang kurang familiar, resepi jugak akan disediakan.

W2D10

Hampir 100 menu akan diberikan sepanjang program JKBAS dan MENU SIHAT ini adalah khas untuk mereka yang join JKBAS sahaja ya.

Tunggu!!

3. Panduan Detoks

Detox cepat kurus

Badan kita ni memang boleh detoks sendiri. Allah dah buat cantik dah. Semua sempurna. Tapi sebab kita dah makan macam-macam tanpa had, jadi organ-organ badan yang sepatutnya boleh detoks sendiri terpaksa bekerja lebih keras kerana bebanan yang banyak dan lama.

Jadi, untuk mendapatkan kesan optimum dalam penurunan berat badan, panduan detoks akan disediakan. Begitu juga dengan cara pemakanan, tips detoks, resepi dan pelbagai info tentang detoks akan disediakan secara PERCUMA.

4. Support Group Melalui Whatsap

cara turunkan berat badan

Support group ini akan berterusan selama 21 hari. Sepanjang program, semua peserta akan dipantau dengan lebih dengan menggunakan whatsapp group.

AkakSelim sendiri memang suka kalau dapat join jom kurus beramai-ramai. Terasa ada kekuatan gitu tau. Kalau sorang-sorang kan kadang-kadang tersasar dari target kan? Mudah je nak patah semangat. Tapi kalau berkumpulan ni, InshaAllah kita akan saling menyokong di antara satu sama lain.

Sama-sama kita kurus!

Sama-sama kita comel!

Sama-sama kita sihat! Itu paling utama, kesihatan yang baik adalah nikmat yang tidak ternailai harganya. Ingat tu tau.

Cara Nak Join JKBAS

Whatsapp “JKBAS” ke 019-722 8520. Saya akan reply secepat mungkin dengan penerangan ringkas tentang JKBAS.

Kurus cepat

Jumpa dalam group yaaa… 🙂

Share Button

Kekalkan Berat Badan Atau Kurangkan Berat Badan, Yang Mana Lebih Mencabar?

Ini adalah perkongsian dari Dietitian Mohd Khairul Azuan yang saya petik dari FB beliau. Sejak saya mulakan Eat Clean, saya memang follow update dari beliau kerana dengan kepakaran beliau sebagai Dietitian, pasti beliau arif tentang pemakanan yang perlu diambil dan ditinggalkan sepanjang menurunkan berat badan.

Beliau adalah Dietitian dan terlibat dalam JomKurus1Malaysia bersama Kevin Zahri.
Weightloss Coach & Fitness.

Ini adalah pesanan beliau untuk pastikan yang berat badan yang dah turun tu terus kekal TURUN, bukannya naik lagi teruk dari sebelumnya.

Selamat menelaah. 🙂

Weight maintance lagi mencabar dari weight loss

Turun berat dengan cepat
Weight anda boleh dikatakan maintain jika anda dapat kekalkan penurunan tersebut selama 12 bulan !!

Bila kita turun berat, secaral umumnya metabolisme kita pun akan turut turun. Bila dah banyak berat yang turun, lagi banyak metabolism kita turun. Sampai satu tahap penurunan semakin perlahan dan metabolism dah sampai ke paras minimum.

Apa yang boleh saya buat selain berdoa dan bertawakal ?

1. Mula check balik kalori intake dan makronutrient pemakanan kita. Adakah complete atau main suka suki diet sahaja.

2. Belajar berkenaan pemakanan secara lebih advance seperti pre workout meal, post workout meal, penggunaan supplement seperti whey sebagai snek (bukan fatburner atau pil kurus ye) dan meal timing dengan lebih detail.

3. Ubah cara anda makan dan makanan yg anda makan. Elakkan makan benda sama setiap hari pada setiap meal. Bukan apa.. badan kita ni bijak dan cepat bosan. Pelbagaikan.

4. Mulakan weight training untuk naikkan muscle mass. Muscle meningkatkan metabolisma badan. Bayar sikit msuk gym main besi.

5. Selang selikan cardio biasa dengan HIIT atau circuit training berintensiti lebih tinggi. Kalau dah biasa dengan bodyweight, boleh tambah dumbell dalam senaman anda.

6. TIDUR mesti CUKUP !! 6-8 jam mesti ada. Tidur tutup lampu. Kalau takut gelap minta kucing teman.

7. Kurangkan stress dengan banyak mendekatkan diri pada Allah, pergi karaoke atau bersosial bersama kawan2 yg lebih obese dari anda.

8. Sentiasa aktif join running event atau apa2 event yg melibatkan ramai orang. Nanti u pun akan semangat untuk aktif dan persiapkan diri untuk event tu.

9. Kalau lost focus, cepat2 cari jalan kembali. Jangan sampai dah naik kembali semua berat yang hilang tu baru nk insaf meratapi baju yang dah ketat.

Lastly no 10. Join DietFit Xtreme. Kehkehkeh

Ingat, weightloss journey adalah MARATON.. Bukan SPRINT.

Biar slow tapi jangan kembali.

**Kredit : Mohd Khairul Azuan-Dietitian**

Share Button

7 Cara Mudah Hilangkan Stres Supaya Umur Lebih Panjang

Hidup ini memang memberi tekanan, stres!

Tetapi tidak semua stres itu adalah memberi kesan negatif. Ada stres yang memberikan kesan positif kepada kita seperti menyiapkan kerja yang sudah hampir ‘deadlines’, mendidik anak dengan baik dan sebagainya. Dengan stres ini, kita akan berusaha dengan lebih gigih untuk menyiapkan kerja dan lakukan yang terbaik.

Berlainan pula dengan kesan negatif dari stres. Ia boleh membawa MAUT! Kerana berpunca dari stres, pelbagai masalah akan timbul dan pelbagai penyakit akan hinggap seperti penyakit jantung, tekanan darah tinggi serta penyakit-penyakit kronik lain yang boleh mengancam nyawa.

Jangan pandang enteng dengan STRES ya!

Pernah dengar ada tiba-tiba meninggal dalam kereta? Tiada penyakit tiada simptom apa-apa tetapi tiba-tiba terkena strok, darah tinggi dan terus meninggal ‘on the spot’!!

Nauzubillahiminzalik.

7 Cara Mudah dan Terbaik Untuk Mengatasi Stres

1. Lakukan Aktiviti Kegemaran

Cara terbaik hilangkan stres

Cuba luangkan masa seminggu sekali untuk melakukan aktiviti kegemaran anda seperti bersukan, mendaki bukit, membeli belah, menonton wayang bersama keluarga atau apa sahaja yang anda suka.

Biasanya saya akan membawa anak-anak ke taman atau ke tempat membeli belah hanya untuk mereka berlari-lari. :). Shopping mall kan lebih selamat. 🙂

Cara terbaik hilangkan stres

2. Belajar Untuk Berehat

Luangkan masa untuk berehat sekurang-kurangnya 30 minit sehari. Mungkin kita rasa rugi masa jika kita seorang yang sibuk, tetapi hakikatnya kesan daripada rehat 30 minit sehari ini akan mendatangkan kesan yang sangat positif dalam diri kita.

Sebagai seorang yang bekerja dari rumah, saya memang terlalu sibuk dalam menguruskan rumah tangga dan bisnes. Tetapi saya akan pastikan untuk berehat semasa anak tidur atau selepas anak tidur di waktu malam. Berehat bagi saya adalah ruang untuk saya berfikir dengan lebih tenang. 🙂

3. Ambil Cuti/Pergi Bercuti

Cara terbaik hilangkan stres

Tinggalkan sementara kerja-kerja yang bertimbun di pejabat. Ambil cuti untuk berehat atau pergi bercuti untuk menenangkan fikiran. Lebih baik jika anda mematikan telefon bimbit anda dan hanya membukanya ketika perlu sahaja.

4. Membaca Al-Quran

teknik kurangkan stres dan tekanan10

Sebaik-baiknya bacalah Al-Quran di permulaan hari iaitu sebelum waktu Subuh atau selepas solat Subuh. InshaAllah kita lebih tenang dan teratur sepanjang hari tersebut.

Pahala orang mendengar bacaan al-Quran dengan jelas disebut dalam firman-Nya yang bermaksud : Dan apabila dibacakan al-Quran, maka dengarkanlah baik-baik dan perhatikanlah dengan tenang agar kamu mendapat rahmat.

(Surah al-A’raaf, ayat 204)

Renung dan fahamkan ayat-ayat Al-Quran juga boleh menenangkan jiwa serta memberikan kesan-kesan positif dalam diri kita.

Saya mendapat 1 tips dari seorang ustazah terkenal, Ustazah Norhafizah Musa. Beliau memberitahu, jika kita sedang bersedih atau stres, cuba buka AL-Quran dengan niat.

Ya Allah, tunjukkanlah aku jawapan dan penyelesaian terhadap masalah yang aku hadapi ini.

Buat dengan penuh keyakinan dan apabila kita membuka Al-Quran pada mana-mana mukasurat, psti tertulis jawapannya di situ.

InshaAllah. Yakin Allah sentiasa membantu kita .

5. Membaca Buku

Cara terbaik hilangkan stres

Membaca buku boleh menenangkan fikiran. Pilih buku-buku yang menepati dengan citarasa kita.

Pada tahun ini saya berazam untuk menghabiskan 1 buku untuk setiap 1 bulan. #1buku1bulan. 🙂

Alhamdulillah, untuk 3 bulan pertama ni memang berjaya menghabiskan 1 buku untuk 1 bulan. Malah sudah 4 buah buku saya baca untk 3 bulan. 🙂

6. Tidur Sebentar

Kurangkan stres dengan tidur sebentar di siang hari. Di dalam Islam, tidur sebentar di siang hari sebelum masuk waktu Zuhur dipanggil ‘Qailullah’.

Boleh klik link ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Qailullah : Apa itu Qailullah

Tubuh kita akan dapat berehat dan lebih segar setelah bangun dari tidur yang sekejap di waktu tengah hari. Tidur ini juga dapat mengelakkan stres dan memberikan kesan yang lebih produktif sepanjang hari.

Mengikut kajian, 1 minit Qailulah kualitinya bersamaan dengan 45 minit waktu tidur kita di waktu malam. Jadi, cukup sekadar dapat 15 minit Qailulah, ia mampu mengembalikan banyak tenaga kepada badan kita.

Menurut kajian dari Universiti Harvad, tidur sebentar di siang hari adalah sangat bagus untuk kesihatan jantung.

7. Luangkan Masa Bersama Keluarga

Cara terbaik hilangkan stres

Ambil masa untk berinteraksi dengan keluarga. Lupakan sebentar segala gajet yang ada. Berbual-bual dengan ahli keluarga dapat mengurangkan tahap tekanan dan memberikan ketenangan kepada kita.

Sentiasa lawati ibu bapa jika mereka masih ada. Jika ada kekangan, selalulah menelefon mereka untuk bertanyakan khabar. Dengan cara ini, boleh memberikan ketenangan dalam diri kita. Percayalah!!!

Kredit : AkuIslam

Share Button

Tips Kuruskan Badan Dalam Masa Seminggu Tanpa Ubat

Dah dekat nak raya ni. Lagi sebulan lebih je. Pasti ramai tercari-cari untuk kuruskan badan dengan cepat kan? Kalau boleh nak cara paling efektif yang boleh turunkan berat badan dalam masa seminggu.

Janga risau tau. Memang ada caranya. Mereka ni telah kongsikan pengalaman mereka menurunkan berat badan dengan cepat.

Bagaimana caranya? Mereka berdetoks beramai-ramai. Hasilnya memang amat memuaskan! Paling sikit pun, mereka turun 1.4 kg dalam masa tak sampai seminggu. Best kan? Biasanya punyalah susah nak turun berat. Sekarang kita dah ada caranya.

Kurus Dalam Masa Seminggu Dengan Cara Detoks Shaklee

Apakah Detoks Shaklee? Boleh klik link di sebelah ya –> Detoks Cara Shaklee

Pengalaman Detoks 1 : Cik Puan Lydzar

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Beliau adalah ibu menyusu. Boleh ke berdetoks? Ya, boleh cuma menu pemakanan ibu menyusu ni lain sikit. Istimewa sikit sebab ibu menyusu mesti fikirkan untuk bayi dan juga dirinya sendiri.

Hari pertama : 52.4 kg, body age 32

Hari ke 5 : 50.6 kg, body age 31

Dalam masa 5 hari je beliau berjaya menurunkan 1.8 kg!!! Dan body age beliau juga semakin muda dari 32 ke 31. Wowwww!!!!!!!!!! Berat turun, makin awet muda pulak tu lepas berdetoks. Seronoknya dapat turunkan berat tak sampai seminggu pun.

Pengalaman Detoks 2 : Encik Fahmy

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Hasil berdetoks Shaklee selama 4 hari,

  • Berat badan beliau turun hampir 2 kg
  • Tekanan darah tinggi NORMAL 111/73, sebelum detoks beliau tak pernah dapat bacaan senormal ini.
  • Usus rasa bersih! Sebab lawas. 😀
  • Kulit muka rasa OK sebab asyik makan sayur dan buah je kan. Minum air masak pun banyak!
  • Badan pun rasa ringan, mudah nak bangun pagi.

Haaa… seronokkan perkongsian beliau. Orang lelaki pun rajin buat detoks ni tau. Kita orang perempuan ni pastinya lebih rajin nak detoks dan inginkan efek macam ni kan.

Pengalaman Detoks 3 : Cik Puan Diana

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Beliau turun hampir 3 kg selama 6 hari!!! Body age pun berkurang! Hebat!!!

Sebelum detoks Shaklee : 60 kg, body age 46 tahun

Selepas detoks Shaklee 6 hari : 57.2 kg, body age 44 tahun

Pengalaman Detoks 4 : Cik Puan Zam

Cara turunkan berat dalam masa seminggu

Turun 1.4 kg dalam masa 5 hari. 🙂

Yang kelakarnya, beliau asyik naik turun penimbang je sebab rasa macam tak percaya berat turun cepat macam tu sekali. Belum seminggu pun buat detoks, dah turun 1.4 kg!

Biasanya nak turun 500 gram pun tak berjaya kan?? Ni dah turun 1.4 kg, pastilah gembira sangat kan. Alhamdulillah.

Alhamdulillah, semua pengalaman yang dikongsikan ini ialah hasil daripada mereka yang menjalankan detoks Shaklee iaitu detoks seluruh badan.

Masing-masing dapat kesan yang sangat positif dan menggembirakan hati mereka.

Detoks ni kalau buat beramai-ramai memang seronok tau. Sebab kita boleh share apa efek yang kita dapat dan kita boleh bincang apa krisis pemulihan yang kita hadapi. Contohnya tiba-tiba keluar jerawat batu ke, kita boleh bincang-bincang dengan ahli kumpulan kenapa keluar jerawat pulak masa detoks. Takdelah kita bersedih sorang-sorang je kan?

Sebab tu AkakSelim ajak detoks berjemaah. Jom Detoks Bersama AkakSelim. Ambil Set Detoks Shaklee untuk kesan yang lebih cepat dan elakkan hilang nutrien sepanjang proses detoks.

Whatsapp je ke 019-722 8520.

InshaAllah AkakSelim akan reply dalam masa 24 jam. 🙂

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Ubat Cepat Kurus Tanpa Dadah

Kalau nak ambil ubat kurus ni, tak perlu risau sebab memang tiada dadah dan tiada bahan kimia berbahaya. Jangan ambil pil sembarangan kerana ia boleh meragut nyawa. Mungkin kesannya kurus cepat tapi bahayanya sehingga nyawa melayang.

Ubat kurus cepat
Bahaya ubat kurus yang tiada kajian klinikal.

Ambillah produk yang diiktiraf selamat dan berkesan. Antara pesanan Jurulatih Kecergasan Kevin Zahri, ambillah produk yang sudah dikenali ramai dan mempunya track record positif.

Set Kurus ini juga sesuai untuk diambil oleh ibu menyusu kerana ia tidak akan menyebabkan susu merudum atau susu kurang. Malah adanya Alfalfa dan ESP membantu menambahkan susu badan.

Ibu menyusu kurus cepat

Ibu menyusu kurus cepat
Beli set cepat kurus

Herb-Lax

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Lecithin

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Alfalfa

Kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

ESP

ESP adalah protein yang berkhasiat berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

Boleh dijadikan sebagai ‘meal replacement’ untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan.

Boleh buat pembelian sendiri secara online dengan menggunakan kad debit atau kad debit. Sila klik gambar di bawah untuk meneruskan pembelian ya.

Ibu menyusu kurus cepat
Beli set cepat kurus

Boleh hubungi saya di 019-722 8520 untuk konsultasi pengurusan berat badan dan menu pemakanan sihat. Sama-sama kita turunkan berat badan cara sihat. InshaAllah.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

 

Share Button

Set Detoks Yang Berkesan Untuk Buang Toksin Dalam Badan

Detoks ni ada bermacam-macam cara dan bermacam-macam jenis. Salah satunya adalah detoks seluruh badan. Antara faedahnya ialah :-

Macam saya, saya detoks untuk turunkan berat badan yang naik melambung selepas bersalin 3 orang anak. Memang tiada satu pun yang saya bersalin berat tak naik. 🙁

Sadis kan?

Tapi, itulah hakikat. Masa mengandung memang naik berkilo-kilo banyaknya. Jadi sekarang ni dalam proses nak turunkan berat badan dengan CEPAT! Lagi 2 bulan nak raya. Ahaks. 😀

Detoks buang toksin

 

Ini adalah Set Detoks Shaklee.

Setiap vitamin ni ada fungsi yang hebat.

1. Vivix

Antioksidan yang sangat tinggi. Ia boleh membekalkan tenaga segera untuk badan kita.Badan kita ni kalau banyak toksin dan bahan beracun dalam badan, kesihatan kita akan merosot. Dan jika badan kita diserang oleh radikal bebas di sekeliling kita yang boleh merosakkan DNA, Vivix membantu kita untuk menghalang daripada kerosakan DNA yang berterusan. Vivix juga merawat DNA yang rosak itu menjadi sihat semula.

Dan kesannya, badan kita kembali sihat dan lebih bertenaga.

2. Herb Lax

Kurus dengan detoks usus
Perbezaan usus yang sihat dengan usus yang ‘sakit’.

Herb-Lax berfungsi untuk membuang toksin yang berkumpul di dalam usus kita. Toksin yang sekian lama berada di dalam usus kita akan menyebabkan penyerapan zat makanan terganggu. Dan seterusnya menjadikan kita kekurangan zat dan lebih buruk lagi mendatangkan penyakit.

Kurus dengan detoks usus

 

3. DTX Complex

DTX Complex membantu membuang segala toksin yang berkumpul di dalam hati. Kita semua pun tahu kan, hati adalah antara organ terpenting dalam badan kita. Jadi, jangan biarkan dia mengumpul segala toksin kerana ia boleh mendatangkan penyakit kepada tubuh kita. Jika hati kita penuh dengan toksin, kerja-kerja hati akan menjadi lebih berat. Kesian hati kita kan?

Apabila kita bantu hati kita buang toksin menggunakan DTX Complex, badan kita akan rasa lebih ringan dan cergas.

Detoks hati buang toksin

4. Peppermint Ginger Plus

Peppermint ni memang sangat best untuk mereka yang selalu ada angin tersekat. Memang perit dan pedih perut kalau angin tak boleh keluar ni. Saya pernah kena tak boleh buang angin yang sangat teruk. Berkali-kali ulang alik ke tandas, tapi tak boleh membuang. Rupa-rupanya puncanya adalah angin yang tak boleh keluar. Kalau ambil peppermint ginger ni, memang laju je buang angin. 😛

 

5. Alfalfa

Alfalfa ni boleh serap pelbagai nutrisi di dalam bumi kerana akarnya boleh tumbuh ke dalam bumi sehingga 20 kaki panjang berbanding tumbuhan lain. Kerana itulah ia digelar RAJA SEGALA TUMBUHAN.

Khasiatnya sangat tinggi. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 jenis zat galian seperti kalsium, potassium, fosforus dan zat besi, 10 jenis vitamin termasuk vitamin A, C & E, 8 jenis enzim dan fitokimia.

Jadi ia sangatlah sesuai untuk proses detoks seluruh badan dan sangat berkesan dalam menurunkan berat badan.

Pembelian Set Detoks

Boleh whatsapp ke 019-722 8520 ya.

Detoks turunkan berat badan

Berita gembira untuk anda yang membeli set detoks ni. Anda boleh dapat keahlian PERCUMA. 🙂

Selain daripada tu :-

-Anda dijemput ke Secret Group khas untuk ahli detoks.

-Perkongsian testimoni mereka yang dah buat detoks.

-Resepi-resepi yang sesuai dan sedap untuk detoks.

-Tips yang best dan berkesan untuk detoks seluruh badan.

BONUS!!!!

Resepi-resepi Eat Clean yang juga sesuai untuk detoks. Ia bukan sahaja sihat, tetapi SEDAP!!!

Rahsia Cepat Kurus untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat tanpa berlapar.

Sila whatsapp NAK DETOKS ke 019-722 8520 untuk pesanan dan pertanyaan ya.

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button

Produk Turunkan Berat Badan Dengan Cepat

cara mudah turunkan berat dengan cepat

Anda boleh turun berat 5 kg dalam masa 3 minggu dengan produk ni. Saya yakin anda boleh lakukannya sebab saya juga telah bereksperimen sendiri dengan menggunakan produk ni untuk turunkan berat badan. Saya berjata turunkan 5 kg dalam masa 3 minggu. 🙂

Turun berat dengan cepat
Turun 5.4 kg dalam masa 3 minggu.
Produk cepat kurus
Produk yang saya amalkan sepanjang menurunkan berat badan. Memang CEPAT turun!
Beli set kurus cepat
Klik untuk beli SET KURUS

Vivix

Meningkatkan kadar metabolisme badan sekaligus boleh membantu menurunkan berat badan dengan cepat.

Herb-Lax

Mengandungi  daun Senna yang digunakan cara tradisional sebagai laksatif semulajadi. Melawaskan dan membantu proses perkumuhan supaya lebih lancar.

Lecithin

Membantu memecahkan lemak secara efektif. Lemak akan disingkirkan dengan lebih efektif setelah dipecahkan kepada molekul-molekul kecil oleh Lecithin.

Alfalfa

Kaya dengan pelbagai nutrien mampu menyingkirkan lemak secara semulajadi. Kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.

Hanya Alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

Klik gambar di bawah untuk pembelian menggunakan kad debit atau kad kredit. SMS/Whatsapp saya Laila di 019-722 8520 jika memerlukan bantuan semasa proses pembelian.

Beli set kurus cepat

Atau

Hubungi saya untuk mendaftar ahli sebelum pembelian. Diskaun 15-20% untuk ahli Shaklee. Penjimatan hebat yang berbaloi-baloi. 😀

❤Laila (ID 854299)❤
☎ H/P : 019-722 8520 (SMS/WhatsApp)
✉ lailaisma2207@gmail.com
✿FB : Lailasani Ismail
✿FanPage : Tips Ibu Hamil, Berpantang dan Menyusu

Share Button
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...