Senarai pengedar Shaklee bertauliah di seluruh Indonesia

Alhamdulillah, kami telah menembusi pasaran Indonesia sejak 2013. Temui dan hubungi pengedar Shaklee bertauliah anda di Indonesia. Anda boleh hubungi mereka untuk tempahan atau memulakan bisnes Shaklee anda di Indonesia. Anda juga boleh lawati homepage Shaklee Indonesia di sini. Shaklee.Indonesia atau Fanpage Shaklee Indonesia di sini. Fanpage.Shaklee.Indonesia 1. nama : Nita Hanita  no id : 10032284 no tel : +62

Share Button
Continue reading »

Perisai anak sihat dan cergas sepanjang ‘travel’

Tinggal lagi beberapa hari je kita akan menyambut hari raya. Sudah pasti mak2 sibuk dengan persiapan raya dan ‘packing’ barang untuk balik kampung. Bagi saya, ‘packing’ barang untuk balik kampung ni adalah satu ‘task’ yang besar sebab saya memang suka kalau semua keperluan tu dibawa balik. Tapi kadang2 tu terpaksa juga ‘packing’ sehabis minimum terutamanya kalau travel dengan kapal terbang.

Share Button
Continue reading »

Mengurangkan masalah angin dan penghadaman dengan Peppermint Ginger Plus

Kalau dah terkena dengan masalah angin dalam badan, dalam perut ni, memang menyakitkan. Kalau dulu2, biasa saya akan pergi minta ubat ‘arang’ di klinik tempat saya bekerja. Tapi setelah mengenali Peppermint Ginger Plus ni, Alhamdulillah badan saya sangat serasi dengan vitamin semulajadi ni. Apa yang istimewanya Peppermint Ginger Plus ni? Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai

Share Button
Continue reading »

Tetap Kurus Walaupun Selepas Raya

Haaaaaa…. ramai yang dah turun berat kan bulan puasa ni? Sure ramai yang rasa ‘SAYANG’ sangat dengan berat yang dah turun tu. Maklumlah, dah lama mengidam nak turunkan berat badan. Takkan nak biarkan naik macam tu je raya ni kan.. Ni dia perisai raya anda. Produk ni WAJIB ada bersama-sama anda bila balik kampung. Atau setelah menjamu selera di hari

Share Button
Continue reading »

Senarai pengedar Shaklee bertauliah di seluruh Malaysia

Di sini saya senaraikan pengedar Shaklee yang bertauliah di bawah naungan FREEDOM LADIES CLUB (FLC). Jika anda ingin membeli produk Shaklee, belilah dari pengedar yang bertauliah dan berkualiti. Kerana hanya pengedar yang bertauliah sahaja yang mampu memberikan konsultasi yang baik untuk anda sepanjang anda menggunakan produk Shaklee. Anda boleh menghubungi mereka untuk mendapatkan produk yang anda inginkan daripada pengedar yang

Share Button
Continue reading »

Testimoni KEJAYAAN mengatasi kencing manis dengan Shaklee

Alhamdulillah, kini ramai yang dah berjaya mengawal kencing manis yang mereka hidapi bertahun-tahun dengan VIVIX Shaklee. Saya sangat bersyukur kerana dapat membantu rakyat Malaysia meningkatkan tahap kesihatan mereka. Alhamdulillah. Jom kita tengok TESTIMONI KEJAYAAN mereka. TESTIMONI 1 : BEBAS KENCING MANIS selepas 7 bulan menggunakan vivix. TESTIMONI 2 : Luka sembuh selepas sebulan mengambil vivix. Seperti yang kita sedia maklum,

Share Button
Continue reading »

Bagaimana vivix membantu mengatasi diabetes?

Diabetes atau dikenali sebagai kencing manis ni memang sangat popular di kalangan rakyat Malaysia. Menurut kajian pada 2011, Kaji Selidik Kesihatan dan Morbiditi Nasional (NHMS) melaporkan kira-kira 2.6 juta rakyat Malaysia disahkan mengidap kencing manis. Jadi kita yang belum kena diabetes mesti ambil langkah awal sebagai langkah pencegahan. Yang dah kena diabetes, mesti lakukan sesuatu untuk mengawalnya. Jangan berharap dengan ubat2an

Share Button
Continue reading »

Atasi kencing manis dengan vivix

Sebelum kita bincang tentang cara-cara mengatasi, jom kita kenali dulu apa itu kencing manis atau dikenali sebagai DIABETES. Apa itu KENCING MANIS/DIABETES? Satu keadaan yang berlaku apabila tahap gula dalam darah lebih tinggi daripada biasa. Bagaimana ia berlaku? Apabila pankreas dalam badan tidak menghasilkan insulin atau apabila badan kita sudah tidak sensitif dengan insulin dalam badan. Apabila insulin gagal dihasilkan

Share Button
Continue reading »

Kebaikan Performance Drink Shaklee

Hari ni dah hari ke 18 kita berpuasa. Alhamdulillah. Syukur kerana kita dipanjangkan usia untuk bertemu Ramadhan tahun ini. Dan moga kita bertemu lagi dengan Ramadhan pada tahun hadapan InshaAllah. Biasanya di bulan puasa ni, Performance Drink memang menjadi rebutan di kalangan customer2 saya. 🙂 Sehinggakan yang saya order untuk saya dan family pun dah habis. Yerr… dahulukan untuk customer

Share Button
Continue reading »

Vivix | Anti penuaan yang selamat di dunia

Tertanya2 tentang vivix? Ok, ini dia Q and A tentang vivix ni.   Q : Apa itu Vivix A : Vivix adalah campuran polifenol dengan paten tertunda yang kuat dan eksklusif dari bahan-bahan botanikal yang terbukti di dalam makmal mampu memberi kesan positif terhadap empat mekanisme utama penuaan selular, termasuk meningkatkan ketahanan sel, tenaga sel, pembaikan sel dan prestasi sel* Q

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share Button
Continue reading »